Κεντρικά συστήματα ζεστού νερού χρήσης

Περιγραφή κεντρικού συστήματος

kentriko systhma

collectors on

Τα κεντρικά συστήματα MALTEZOS αποτελούν μία εξαιρετική λύση για κατοικίες ή για μεγάλα κτίρια (Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Βιομηχανίες, κλπ.) που έχουν εκτεταμένες απαιτήσεις για ζεστό νερό χρήσης. Αποτελούνται από τους συλλέκτες που τοποθετούνται στην οροφή και από την δεξαμενή (ες) η οποία τοποθετείται εντός του κτιρίου. Ένα κεντρικό σύστημα μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις κάθε κτιρίου για ζεστό νερό χρήσης. Η MALTEZOS καλύπτει όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για την εγκατάσταση και την αποδοτική λειτουργία ενός Κεντρικού Συστήματος. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επιλεκτικούς συλλέκτες, θερμοδοχεία και εξαρτήματα σύνδεσης.

 

 

Εφαρμογές Κεντρικών Συστημάτων για Κατοικίες

 

kentriko systhma2

Η χρήση θερμικών ηλιακών (Θερμοσιφωνικών ή Κεντρικών Συστημάτων) επιτρέπει την άμεση εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας, χωρίς να απαιτεί υψηλή επένδυση. Είναι η πιο συμφέρουσα λύση για την απόκτηση άφθονου ζεστού νερού χρήσης.

Τα κεντρικά συστήματα δεν εγκαθίστανται μόνο σε νέα κτίρια, αλλά και στα υπάρχοντα. Ένα κεντρικό σύστημα μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις κάθε κτιρίου. Το Κ.Σ., πρόσθετα με την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, μπορεί να αξιοποιηθεί και για την θέρμανση χώρων. Εξαιρετικά αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας στη θέρμανση χώρων επιτυγχάνονται με τον συνδυασμό κεντρικού συστήματος και ενδοδαπέδιας θέρμανσης ή δικτύου fan coils.

kentriko systhma3

Η MALTEZOS καλύπτει όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για την εγκατάσταση και την αποδοτική λειτουργία ενός Κεντρικού Συστήματος. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επιλεκτικούς συλλέκτες, θερμοδοχεία και εξαρτήματα σύνδεσης.

Τα Κεντρικά Συστήματα MALTEZOS προσφέρουν μια εξαιρετική λύση. Αποτελούνται από τους συλλέκτες που τοποθετούνται στην οροφή, από το θερμοδοχείο που τοποθετείται εντός του κτιρίου

 

pros

Προσφορές με ειδικές τιμές αντικατάστασης ηλιακών θερμοσιφώνων για τα μοντέλα Sunpower και Maltezos Glass


Ειδικές τιμές για αντικατάσταση μπόΐλερ ηλιακών.

 

Πώς να επιλέξω τη σωστή τιμή

Μία σημαντική σύγχυση που επικρατεί σε πολλούς αγοραστές είναι η ερμηνεία των όρων «ακριβό» και «φθηνό» προϊόν. Μία σύγχυση που συχνά γίνεται αντικείμενο «εκμετάλλευσης» από ορισμένους πωλητές.

Για την ορθή ενημέρωση του υποψήφιου αγοραστή, διευκρινίζουμε ότι πρέπει να διαχωρίζει τους όρους «υψηλή τιμή» έναντι «ακριβό» και «χαμηλή τιμή» έναντι «φθηνό» προϊόν.

«Ακριβό» προϊόν (ή υπηρεσία) θεωρείται ουσιαστικά εκείνο του οποίου η «πραγματική αξία» (απόδοση, αντοχή, εγγύηση, κλπ.) είναι κατώτερη της τιμής που καταβάλλεται για την απόκτησή του.  Έτσι, η τυχόν «χαμηλότερη τιμή» του δεν κρίνεται συμφέρουσα για τον αγοραστή.

Αντίστροφα, «Φθηνό» θεωρείται ένα προϊόν του οποίου η «πραγματική αξία» είναι ανώτερη της τιμής που καταβάλλεται για την απόκτησή του, ακόμα κι αν η τιμή του είναι υψηλότερη.

Κατά την άποψη μας, συμφέρουσα  είναι για τον αγοραστή η απόκτηση του προϊόντος (ή υπηρεσίας) που έχει τις προδιαγραφές που ανταποκρίνονται πλήρως στην ανάγκη του και το οποίο αποκτά στην «καλύτερη προσφερόμενη τιμή» η οποία προκύπτει από τον ιδανικό συσχετισμό της «τιμής απόκτησης» με το «συνολικό όφελος» που θα καρπωθεί από το προϊόν καθ’ όλη τη διάρκεια της υποσχόμενης ζωής του. Στην συνολική αξιολόγηση φυσικά συνεκτιμώνται και οι ευκολίες πληρωμής.

Πάγια πολιτική της εταιρίας MALTEZOS είναι ο εμπλουτισμός των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων της με πρόσθετη αξία η οποία περιλαμβάνει ποικίλες υπηρεσίες και διασφαλίσεις (ελέγχους, ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη) για την μέγιστη εκμετάλλευσή τους κατά τη συνολική διάρκεια ζωής τους. Ένα σύνολο ποιοτικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που καθιστούν τα προϊόντα της ως τα πλέον συμφέροντα και οικονομικότερα στην αγορά.

 

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Ρωτήστε μας στο 23130 40864 ,40868 ,40869

Πληροφορίες

Η εταιρεία δεσμεύεται για άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την λήξη της εγγύησης του προϊόντος, καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του, επίσης αναλαμβάνει την υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχουσών βλαβών στα προϊόντα μας.

 

Υπεύθυνος  καταστήματος  Χατζηβαγιάννης Ευάγγελος , Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Επικοινωνία

Διέυθυνση: Ελ.Βενιζελου 14 Καλαμαριά

(προέκταση Αδριανουπόλεως)

Tηλ 1: 23130 40864

Τηλ 2: 2313 040868

Φαξ   : 2313040869

Email : κλίκ εδώ

 

 

maltezos logo